Radno vrijeme pon-sub 09:00-21:00, ned 09:00-14:00 / Spar pon-sub 07:00-21:00, ned 08:00-14:00
Svetojelenska cesta 25, Čakovec
Kontakt 040 379 000 / info@galerijasjever.hr

Trgovački centar Galerija sjever nalazi se na Svetojelenskoj cesti 25, na sjevernom izlazu iz Čakovca prema Šenkovcu. Otvorenjem Galerije sjever početkom studenoga 2013. godine, žitelji Čakovca i Međimurja napokon su dobili dugo očekivani shopping centar pod čijim se krovom nalaze svjetski poznata trgovačka imena. U sklopu Centra posluju dvadeset i tri trgovine:  Spar, Müller, C & A, New Yorker, Deichmann, Kik, Takko Fashion, Galileo outlet, srebrnarnica Dominik, Zoo City, TEDi, Sport Vision, s.Oliver, Simple, Ronis, Posteljina.hr, Pepco, Jysk, Froddo, Flora, Farmacia i Briljant, te dva ugostiteljska objekta: Galerija caffe bar i Laganini bar.

Kupcima i posjetiteljima Galerije sjever na raspolaganju je 350 besplatnih parkirnih mjesta. Čitav je prostor Centra prilagođen kretanju osoba s invaliditetom. Roditelji s bebama također mogu bezbrižno uživati u kupnji, koristeći baby room koji se nalazi u sklopu sanitarnih prostora u neposrednoj blizini Caffe bara „Galerija“. Danas je Galerija sjever nezaobilazni trgovački centar za kupce i posjetitelje s područja Međimurja, susjednih županija, ali i kupaca iz pograničnih slovenskih krajeva.

Zbog izrazito povoljne lokacije i popularnih brandova, Galerija sjever postala je sinonim za široku ponudu i povoljnu obiteljsku kupnju pod jednim krovom. Dodatnu je draž Centar stekao Caffe barom „Galerija“, koji je postao omiljeno dnevno sastajalište brojnih Međimurki i Međimuraca. Kao društveno odgovorna tvrtka, Galerija Sjever svojim donacijama i sponzorstvima podupire brojne projekte i događanja koji vode ka napretku i unapređenju kvalitete života u našem kraju.

U sklopu Galerije sjever na raspolaganju su vam i bankomati Privredne banke Zagreb te Erste banke (u blizini ulaza u trgovinu Spar), sanitarne prostorije koje uključuju i “baby room” – soba za bebe koja i roditeljima s malom djecom omogućava bezbrižnu kupovinu (u neposrednoj blizini caffe bara), 350 besplatnih parkirnih mjesta i caffe bar “Galerija”. Čitav je prostor Galerije Sjever prilagođen kretanju osoba s invaliditetom.

Trebate pomoć ili imate pitanje?
+385 40 379 000
info@galerijasjever.hr

© / Galerija Sjever

Pratite nas na društvenim mrežama!