RADNO VRIJEME CENTRA:

pon-sub: 06:30-21:00 / SPAR: 07:00-21:00

ned: 07:30-14:00 (raspored radnih nedjelja)/ SPAR: 07:00-14:00

Svetojelenska cesta 25, Čakovec

Kontakt: info@galerijasjever.hr

Trgovački centar Galerija Sjever nalazi se na Svetojelenskoj cesti 25, na sjevernom izlazu iz Čakovca prema Šenkovcu. Otvorenjem Galerije Sjever početkom studenoga 2013. godine, žitelji Čakovca i Međimurja napokon su dobili dugo očekivani shopping centar pod čijim se krovom nalaze svjetski poznata trgovačka imena. U sklopu Centra posluje dvadeset i šest trgovina:  TOP SHOP, Galileo Outlet, DOMINIK srebrnarnice i zlatarnice, KiK, Müller, Deichmann, Takko Fashion, New Yorker, C&A, SPAR, s.Oliver, Ronis, Sport Vision, PEPCO, TEDi, JYSK, Mjenjačnica Dabo, Cvjetna poklon galerija FLORA, Frizerski salon Simple, Posteljina.hr, Zlatarna Celje, Froddo, ZOO City, Briljant, Hrvatska Lutrija, Farmacia te tri ugostiteljska objekta: Galerija Caffe bar, Laganini bar i Ekos Cakes.

Kupcima i posjetiteljima Galerije Sjever na raspolaganju je 350 besplatnih parkirnih mjesta. Čitav je prostor Centra prilagođen kretanju osoba s invaliditetom. Roditelji s bebama također mogu bezbrižno uživati u kupnji, koristeći baby room koji se nalazi u sklopu sanitarnih prostora u neposrednoj blizini Caffe bara „Galerija“. Danas je Galerija Sjever nezaobilazni trgovački centar za kupce i posjetitelje s područja Međimurja, susjednih županija, ali i kupaca iz pograničnih slovenskih krajeva.

Zbog izrazito povoljne lokacije i popularnih brandova, Galerija Sjever postala je sinonim za široku ponudu i povoljnu obiteljsku kupnju pod jednim krovom. Dodatnu je draž Centar stekao Galerija Caffe bar koji je postao omiljeno dnevno sastajalište brojnih Međimurki i Međimuraca. Kao društveno odgovorna tvrtka, Galerija Sjever svojim donacijama i sponzorstvima podupire brojne projekte i događanja koji vode ka napretku i unapređenju kvalitete života u našem kraju.

U sklopu Galerije Sjever na raspolaganju su vam i bankomati Privredne banke Zagreb te Erste banke (u blizini ulaza u trgovinu Spar), sanitarne prostorije koje uključuju i “baby room” – soba za bebe koja i roditeljima s malom djecom omogućava bezbrižnu kupovinu (u neposrednoj blizini caffe bara), 350 besplatnih parkirnih mjesta i Caffe bar “Galerija”. Čitav je prostor Galerije Sjever prilagođen kretanju osoba s invaliditetom.

Virtualno prošetajte Galerijom Sjever i provjerite našu ponudu trgovina i drugih usluga!

Trebate pomoć ili imate pitanje? info@galerijasjever.hr

© / Galerija Sjever

Pratite nas na društvenim mrežama!