Project Description

Povratak na Trgovine

Zlatne, srebrne, dijamantne i biserne kolekcije Zlatarne Celje ponovno su dostupne u potpuno preuređenoj poslovnici u STC-u Galerija Sjever potražite najnovije kolekcije zlatnog, srebrnog, dijamantnog i bisernog nakita, ali i kolekcije satova Lencia, Cluse i Elixa, te nakit Ti Sento i Aretlioni. Bezvremenska elegancija Zlatarne Celje za nakit koji se prenosi s generacije na generaciju.
Osim vlastitih kolekcija nakita i satova, u Zlatarni Celje su dostupne i kolekcije satova Cluse i Elixa, te Ti Sento i Aretlioni nakita. Među najnovijim dostupnim kolekcijama izdvajamo zlatne kolekcije Iconic, Bella i Circa, safirnu kolekciju Blue, ali i bezvremenske kolekcije Dodir proljeća s ljubičastim ametistom i Laguna sa zelenim aventurinom.


Zlatarna Celje je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda.

AKTUALNO U ZLATARNI CELJE

Svoju misiju Zlatarna Celje uspješno gradi na dobro poznatoj tradiciji, kvaliteti i brandu sa širokom prepoznatljivošću i širokoj paleti proizvoda. Privucite poglede, podignite samopouzdanje i odaberite sebi nakit po mjeri u petak, 29. studenog jer Zlatarna Celje nudi do 50% popusta na dio asortimana. Povratak na Novosti

Ostale trgovine

C&A logo - 2018 crni
Nova kolekcija nakita samo u Dominik Srebrnarnicama
GALILEO logo

+385 40 311 983
Pon-sub: 10-20h; Ned: zatvoreno

Trebate pomoć ili imate pitanje?

info@galerijasjever.hr

© / Galerija Sjever

Pratite nas na društvenim mrežama!