Project Description

Povratak na Trgovine

U Galeriji sjever otvorili smo prodajno mjesto Hrvatske Lutrije koja ove godine slavi 45 godina poslovanja. Pozivamo sve punoljetne osobe koje se vole igrati, da nas posjete.

Zabava nije dovoljno dobar razlog da nas posjetite? Mogućnost velikog dobitka? Ima još jedan dobar razlog: igrajući igre Hrvatske Lutrije, istovremeno pomažete i drugima kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava koja Hrvatska Lutrija prikupi priređivanjem igara na sreću, raspodjeljuju se u društveno korisne svrhe.
Kod nas možete odigrati lutrijske igre Eurojackpot, Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo, Keno i Toto 13. Više vas privlači iskušavanje sreće uz Instant i Ekspres srećke Hrvatske Lutrije? Ako volite uzbuđenje koje donosi klađenje za vas smo pripremili bogatu ponudu klađenja na sportske događaje, klađenje uživo, kao i mogućnost klađenja na loto brojeve inozemnih izvlačenja.
Informacije o igrama i svemu što vas zanima vezano uz Hrvatsku Lutriju saznajte na besplatnom telefonu 0800 600 607.
Ako u našim igrama želite uživati iz udobnosti vlastitog doma možete se igrati putem interneta, a sve što trebate učiniti je registrirati se na www.lutrija.hr.


Odigrajte naše igre, sudjelujte u projektima koje podržavamo, zabavite se i ostvarite vrijedne dobitke!

AKTUALNO U HRVATSKOJ LUTRIJI

Hrvatska lutrija će povodom Black Fridaya (29.11.2019.) dijeliti HL bonove i pomoćne listiće Loto7 s već uplaćenom jednom kombinacijom. Za sve igrače koji se uključe u nagradnu igru MOJ PRVI MILIJUN te kupe dvije i više potvrda HL je pripremila prigodne poklone. Isplati se uplatiti srećku ovog petka. Vidimo se u Hrvatskoj Lutriji. Povratak na Novosti

Ostale trgovine

C&A logo - 2018 crni
Nova kolekcija nakita samo u Dominik Srebrnarnicama
GALILEO logo

+385 40 385 052
Pon-sub: 9-20h; Ned: 9-14h

Trebate pomoć ili imate pitanje?

info@galerijasjever.hr

© / Galerija Sjever

Pratite nas na društvenim mrežama!