KAKO IGRATI?

  • odigraj dvije različite igre (po jedna potvrda o uplati/e-potvrda za svaku igru) u minimalnom iznosu od 20 kuna po svakoj pojedinoj potvrdi (od ponedjeljka do nedjelje)
  • navedeno se odnosi na lutrijske igre Loto 7, Loto 6, Eurojackpot, Bingo 15 od 90, Keno, Keno-Brzih 35 i Klađenje. U iznos uplate od 20 kuna i više po pojedinoj potvrdi ulaze i dodatne igre na sreću Joker, Bingo 24 od 75 i Bingo plus.
  • pošalji SMS poruku na 60252 sadržaja ADVENT, dva SMS koda za provjeru dobitka (povezanih znakom +), ime i prezime, adresa, grad – cijena poruke 2,40 kn, PDV uključen (operator IT Jedan d.o.o.)

ŠTO MOŽEŠ OSVOJITI?

SVAKI DAN (35 dana):
– 1 x potrošačka kartica u iznosu od 2.000,00 kn.
U pojedinom dnevnom izvlačenju sudjeluju samo valjane prijave pristigle u danu koji prethodi istome.

SVAKI TJEDAN (5 tjedana):
– 2 x potrošačka kartica u iznosu 10.000 kn.
U pojedinom tjednom izvlačenju sudjeluju samo valjane prijave pristigle u tjednu (od ponedjeljka do nedjelje) koji prethodi izvlačenju ponedjeljkom, uključujući i prijave temeljem kojih su ostvarene dnevne nagrade.

U ZAVRŠNOM IZVLAČENJU:
1 x automobil Toyota C-HR 1,8 Hybrid C-ENTER Smart TSS
U završnom izvlačenju sudjeluju sve valjane prijave pristigle u razdoblju od 23. studenoga do 27. prosinca 2020. godine, uključujući i prijave temeljem kojih su ostvarene dnevne i tjedne nagrade.

Prijavi se za nagradnu igru do 27. prosinca 2020. U finalnom izvlačenju 28. prosinca 2020. sudjeluju sve ispravne prijave pristigle od 23. studenoga do 27. prosinca 2020.

Sačuvaj Potvrdu o uplati (odnosno Potvrdu o isplati ukoliko je u međuvremenu isplaćen dobitak) do kraja Nagradne igre jer je ista uvjet za preuzimanje nagrada.

Imena dobitnika nagradne igre svakog pojedinog kola kao i završnog izvlačenja biti će objavljena na internetskim stranicama Hrvatske lutrije.

Priređivač će obavijestiti sve dobitnike o ostvarenim nagradama i načinu preuzimanja istih u roku osam dana od dana ostvarivanja pisanim putem

Povratak na Novosti